IZ SANJ V REALNOST

Zgodba

Andrej in Nika vam predstavljava zgodbo nočitve v Garage Hostel Solkan. Kot par sva veliko potovala. No, nekaj vsak sam nekaj pa skupaj. Na potovanjih sva zbirala izkušnje iz nastanitev po celem svetu, kaj nama je všeč in kaj ne.

Nika sem kot turistična vodnica imela možnost prisluhniti mnenjem in idejam več kot 2000 sopotnikov. Po tem, ko sva ustvarila družino sem pričela z ustvarjanjem izletov in team building programov na Goriškem.

2017 se nama je ponudil prostor. Takoj sva vedela kaj želiva početi! Drugim želiva nuditi prijeten prostor za sprostitev in počitek in druženje, kjer se počutijo kot doma.

OBLIKOVANJE

Koncept interiora

Idejna zasnova hostla je “garaža”, ker je nastanitev locirana nad Andrejevo mehanično delavnico. Izkoristila sva betonske elemente v prostoru in notranjost ter opremo oblikovala v modernem industrijskem stilu s čistimi linijami in starinskimi dodatki. Veliko dela sva opravila sama in s pomočjo prijateljev.

2023 so se odprla vrata Garage Hostel.

Rezultat idej in dela je nočitev v kateri se gost spočije po intenzivnem raziskovanju naše okolice…

PODPIRAMO SLOVENSKO

Podpiramo lokalno

Pri nakupu sva se odločila za podporo slovenskega gospodarstva in lokalnih izvajalcev, zato so vsi elementi izključno Slovenski – od postelj, vzmetnic, WCjev, kuhinje, rjuh, brisač, stolov, zaves…

In še v prihodnosti nadaljujemo s podporo lokalnega…

BREZ MENE NI TEBE

Vsi, ki skrbimo za tvoje udobje…

Andrej

Lastnik hostla in Mehanične delavnice

Tata

Veslam, Kolesarim, Plezam…

Popravljam, Varim, Berem

Potujem

Nika

Lastnica hostla, Turistična vodnica, Organizatorka

Mama

Jaham, Plavam, Kolesarim, Plezam

Kuham, Nabiram, Restavriram

Potujem

MAJHNE POZORNOSTI

Zakaj Smo Posebni?

Najina potovanja so bila vedno polna – iz izkušenj “backpackanja”, intenzivnega raziskovanja , športa in izmučenosti na poti sva se odločila za koncept “intimne postelje”.

Cenovno je dostopna nastanitev ti ponuja intimen prostor za počitek, zato je vsaka postelja “soba zase” s svojo zaveso, lučko, vtičnico, omarico…

Hkrati se lahko podružiš in izmenjaš ideje izletov in aktivnosti z ostalimi obiskovalci – med kuhanjem, v jedilnici ali na kavču…

Če želiš izkusiti okolico s polno žlico, ti z našo dodatno ponudbo organizacije izletov in team buildingov popestrimo in izpopolnemo bivanje v Goriškem prostoru.

Pri nas je bivanje udobno in doživeto.

NAŠA DODATNA PONUDBA

Doživeta okolica in prijetno bivanje

Rojstni dan, obletnica, srečanja, zabava, prost vikend brez obveznosti in načrtovanja…

Nastanitev, organizacija izletov in team buildingov – zate, družino, prijatelje in sodelavce…vse na enem mestu!

Zagotovi si dobro organiziran vikend, poln doživetih aktivnosti in dobre hrane…

Pošlji povpraševanje in z veseljem ti organiziramo obisk Goriške.